Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: «مجله بین‌المللی بازیافت مواد آلی در کشاورزی این دانشگاه در پایگاه وب‌علوم (ISI WOS) نمایه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، مجید طغیانی از نمایه‌شدن مجله بین‌المللی بازیافت مواد آلی در کشاورزی با عنوان International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture در ISI WOS(Emerging Sources Citation Index) خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: «با تلاش جمعی همکاران اجرایی مجله، این ژورنال موفق شد در تاریخ June 26, 2020  پذیرش رسمی از Web of Science  برای نمایه‌شدن در ISI WOS (Emerging Sources Citation Index) را دریافت کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان) با بیان اینکه این مجله از سال 2012 تا 2019 به‌صورت مشترک توسط این دانشگاه و ناشر بین‌المللی اشپرینگر و از سال 2020 توسط واحد اصفهان(خوراسگان) چاپ و منتشر می‌شود، تصریح کرد: «این مجله دارای رتبه علمی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و همچنین 23 پایگاه استنادی معتبر در دنیا مانند SCOPUS(Q2)، AGRICOLA، DOAJ و ... نمایه می‌شود.»

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «ثبت مقاله در  این مجله که ژورنالی بین‌المللی درباره بازیافت مواد آلی در کشاورزی و یک مجله Open access و Double-blind peer-reviewed است، رایگان بوده و هزینه‌های چاپ و پردازش مقاله برای همه نویسندگان توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) پشتیبانی می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری واحد اصفهان(خوراسگان) عنوان کرد: «اهداف مجله بین‌المللی بازیافت مواد آلی در کشاورزی شامل استفاده مجدد از پساب و پسماندهای جامد در کشاورزی، استفاده از پسماندهای آلی مانند کمپوست، راه‌های کاهش استفاده مجدد و بازیافت پسماندهای آلی، تأثیرات اجتماعی و اقتصادی کاهش استفاده مجدد و بازیافت پسماندهای آلی در کشاورزی، روش‌های افزایش آگاهی عمومی در مورد بازیافت و استفاده مجدد از پسماندهای آلی در کشاورزی، استفاده از پسماندهای آلی در تغذیه حیوانات و طیور و کمپوست پسماندهای غذایی شهری است.»

انتهای پیام/4103/

منبع: آنا

کلیدواژه: مواد آلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان کمپوست واحد اصفهان خوراسگان پسماندهای آلی استفاده مجدد دانشگاه آزاد بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1