Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@10:11:23 GMT

دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان)

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۱۲۱۱۰

دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان)

رشته های تحصیلی و دانشکده ها و سایت رسمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان). در دانشگاه آزاد واحد اصفهان بیش از 20 هزار دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری حرفه ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی مشغول به تحصیل هستند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) که در قسمت شرقی و مجاور شهر اصفهان واقع شده است، سوم آبان ۱۳۶۶ به تصویب هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحد دانشگاهی از دوم بهمن همان سال با پذیرش ۵۱۰ دانشجو در ۴ رشته تحصیلی فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون بیش از 20 هزار دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری حرفه ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی مشغول به تحصیل بوده و بیش از ۳۵۰ نفر عضو هیئت علمی تمام وقت، ۴۰ نفر نیمه وقت، ۷۰۰ نفر عضو حق التدریس مشغول فعالیت هستند. تا این لحظه بیش از ۷۵ هزار نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان) رشته های کارشناسی ارشد ناپیوسته

رشته های کارشناسی نا پیوسته

رشته های کارشناسی پیوسته

رشته دکتری حرفه ای

رشته دکتری تخصصی

رشته های دستیاری دندانپزشکی

دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) 1. دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی از جمله پرسابقه ترین دانشکده های این دانشگاه است که اکنون در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در ۱۸ رشته مختلف، با حدود 3000 دانشجو در حال فعالیت است. یکی از مهم ترین ویژگی‌های این دانشکده چاپ و انتشار بیش از ۹۰ عنوان کتاب تالیف شده و ۳۳۰ مقاله چاپ شده به وسیله اعضای هیات علمی آن است. این دانشکده دارای آزمایشگاه روان شناسی، مرکز مشاوره دانشجویان و دو مجله علمی به نام‌ های دانش و پژوهش در علوم تربیتی (برنامه ریزی درسی) و دانش و پژوهش در روان شناسی است.

2. دانشکده مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

این دانشکده در سال ۱۳۶۶ با دو رشته زراعت و اصلاح نباتات و علوم دامی در مقطع کارشناسی فعالیت خود را آغاز کرد. دانشکده مهندسی کشاورزی اکنون ۶۰ عضو هیئت علمی تمام وقت دارد.

فضاهای جانبی دانشکده مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مزرعه شماره ۱

این مزرعه شامل فضاهای مرغداری با ظرفیت ۵۰۰ قطعه جوجه، گوسفند داری با ظرفیت ۲۰۰ راس، زنبورداری، سوله ماشین های کشاورزی، گاوداری با ظرفیت 100 راس است و ایستگاه هواشناسی اتوماتیک هم دارد.

مزرعه شماره ۲

در این قسمت انواع درختان میوه دانه دار کشته شده و پایه گیاهان دارویی هم در سال ۱۳۸۴ کشت شده است.

3. دانشکده پرستاری و مامایی

دانشکده پرستاری و مامایی در سال ۱۳۷۱ به منظور تربیت قسمتی از کادر بهداشتی درمانی مورد نیاز کشور در مقطع کارشناسی پرستاری و از سال ۱۳۷۲ در مقطع کاردانی رشته مامایی به پذیرش دانشجو اقدام کرد. دانشکده پرستاری و مامایی در سال ۸۱ از طرف هیئت اعزامی شورای گسترش دانشگاه ‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مورد ارزیابی مجدد قرار گرفت و صلاحیت آن برای تربیت دانشجو مجددا به تایید رسید و در نهایت تأسیس این دانشکده در در سال ۸۵ به تصویب نهایی رسید و از مهرماه سال ۸۷ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پرستاری در کلیه گرایش ها صادر شد.

4. دانشکده علوم انسانی و حقوق

این دانشکده یکی از پرسابقه ترین و پرجمعیت ترین دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان است که در حال حاضر بیش از ۱۵۰ نفر از استادان کشور را در اختیار داشته و بیش از 4000 دانشجو در مقاطع تحصیلی دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی( پیوسته و ناپیوسته) در امور آموزشی و پژوهشی مشغول به تحصیل هستند. از مزیت های این دانشکده برخورداری از کتابخانه تخصصی رشته های دایر، کارگاه رایانه و انجمن های علمی دانشجویی است.

5. دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

این دانشکده از سال ۱۳۷۲ با استفاده از اساتید صاحب نام رشته تربیت بدنی به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی اقدام کرد و به عنوان با سابقه ترین دانشگاه آزاد در مقاطع تحصیلی تکمیلی به تربیت نیروهای متخصص پرداخت. از سال ۱۳۸۶ به عنوان اولین دانشگاه آزاد اسلامی رشته های خود را تخصصی کرد و از همان سال در مقطع ارشد در رشته های فیزیولوژی ورزشی و مدیریت و برنامه ریزی ورزشی دانشجو پذیرفت. دانشکده علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان در حال حاضر در هر سه مقطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد دارای ۱۲۰۰ نفر دانشجو و ۱۲ نفر عضو هیئت علمی است که چهار نفر از اعضا دانشجویان و بقیه استادیار هستند.

6. دانشکده دندانپزشکی

تاسیس این دانشکده توسط ریاست وقت دانشگاه، آقای دکتر فروغی و در سال ۱۳۶۸ انجام شد. این دانشکده در حال حاضر ۶۲ نفر عضو هیات علمی تمام وقت و 4 نفر عضو هیئت علمی نیمه وقت، تعداد ۳۶۹ نفر دانشجو و ۸۱ نفر دستیار را تحت پوشش علمی قرار می دهد که به این ترتیب سالانه حدود ۷۰ نفر دانشجو در دوره دکترای حرفه ای تخصصی به این دانشگاه وارد شده و مشغول به تحصیل می شوند.

7. دانشکده علوم پایه

به طور کلی 6۳۷ نفر دانشجو با ۲۴ نفر عضو هیئت علمی تمام وقت در دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان مشغول فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند. چاپ ده ها مقاله ISI که توسط اعضای هیئت علمی دانشکده انجام شده است توان علمی این دانشکده را نشان می دهد. این دانشکده در سال تحصیلی ۱۳۶۸ و همزمان با تاسیس دانشگاه شروع به فعالیت کرد و از زمان تأسیس فعالیت این دانشکده با پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته مهندسی معماری و کاردانی معماری آغاز به کار کرد. دانشکده معماری و شهرسازی در حال حاضر با داشتن ۳۰ سال سابقه دارای تعداد بیش از 2500 دانشجوی شاغل به تحصیل و 5000 نفر فارغ التحصیل است.

8. دانشکده فنی و مهندسی

درخواست تصویب دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان با ترکیب رشته های کامپیوتر، عمران، معماری و برق در تاریخ 1/9/94 مورد موافقت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت و از همان زمان به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

سالن غذاخوری سالن غذا خوري خواهران و برادران

این سالن با وسعت ۱۸۰۰ متر مربع قادر به پذيرش ۱۵۰۰ نفر به طور همزمان است كه اين مجموعه شامل قسمت توزيع غذا و سالن غذاخوري و سرويس بهداشتي است.

قسمت آشپزخانه

شامل قسمت هاي آماده سازي مواد غذائي و پخت غذا بوده و مساحت آن ۳۶۶ متر مربع است.

انبارها

این قسمت از چهار انبار كه متناسب با نوع جنس از نظر مواد غذائي و وسايل آشپزخانه و يك سردخانه كه با گنجايش ۲۰ تن زير صفر و ۱ تن بالاي صفر و مساحت كل آن ۴۵۰ متر مربع است.

سیستم اتوماسیون تغذیه دانشگاه آزاد اصفهان با رزرو غذا از طريق سيستم اتوماسيون تغذيه به آدرس زیر، به صورت هفتگي مي توانند غذا را تهيه كرده و برنامه غذائي بصورت ماهانه و فصلی اعلام مي گردد.

سایت اتوماسیون تغذیه:

http://nutrition.khuisf.ac.ir/webapp/Forms/NBI/Security/wfLogin.aspx

شروع كار سالن غذا خوري از ساعت 11:30 صبح به صورت سلف سرويس بوده و ساعت ۱۴خاتمه مي يابد. زمان رزرو غذا حداكثرتا ساعت ۱۶عصر براي روزهاي آينده امكان پذير خواهد بود. زمان انصراف براي غذاي رزرو شده حداكثر تا ساعت ۱۶ قبل از روز تحويل غذا خواهد بود. دانشجويان، كاركنان و اساتيد گرامي فقط مي توانند تعداد يك پرس غذا رزرو کنند. قيمت هرپرس غذاي دانشجويي بسته به نوع غذا ۷۰۰۰ريال، ۱۰۰۰۰ريال و۱۱۵۰۰ ريال ارايه مي شود. راه های ارتباطی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان ( خوراسگان)

آدرس: اصفهان- خیابان جی شرقی- ارغوانیه- بلوار دانشگاه

کد پستی: ۸۱۵۵۱-۳۹۹۹۸

صندوق پستی: ۸۱۵۹۵-۱۵۸

تلفن: ۰۳۱-۳۵۳۵۴۰۰۱-۹

فکس: ۰۳۱-۳۵۳۵۴۰۶۰

پست الکترونیکی: info@khuisf.ac.ir

سایت رسمی دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)

سایت رسمی این دانشگاه در سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی ارائه شده که آدرس آن ها به صورت زیر است.

سایت فارسی: http://new.khuisf.ac.ir/index.aspx?tempname=newmain&lang=1&sub=1

سایت عربی: http://new.khuisf.ac.ir/Index.aspx?tempname=Alarabi&lang=3&sub=0

سایت انگلیسی: http://en.khuisf.ac.ir/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان واحد اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان نفر عضو هیئت علمی مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل کارشناسی ارشد علمی تمام وقت دانشکده علوم پذیرش دانشجو دکتری تخصصی حال حاضر دانشکده ها نفر دانشجو سالن غذا حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه پیام نور براساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد برای نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین دانشجویان ترم آخر و دانش آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته واجد شرایط این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور دانشجو می‌پذیرد.

تمام متقاضیان واجد شرایط این فراخوان از تاریخ ۱۴۰۳.۰۱.۲۹ لغایت ۱۴۰۳.۰۲.۱۲ فرصت داشتند با مراجعه به سیستم جامع دانشگاهی گلستان به نشانی نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک اقدام کنند، که دانشگاه پیام نور با توجه به درخواست‌های مکرر داوطلبان، مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را تا روز پنج شنبه مورخ ۰۲.۲۰. ۱۴۰۳ تمدید کرد.

تمام متقاضیان واجد شرایط این فراخوان می‌توانند با مراجعه به سیستم جامع دانشگاهی گلستان به نشانی https://reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک اقدام کنند.

ارائه درخواست و دارا بودن شرایط لازم به هیچ عنوان به معنی پذیرش نیست.

در صورت وجود هر گونه مغایرت در شرایط متقاضیان با ضوابط موجود در فراخوان، درخواست متقاضیان مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

پذیرش اولیه به منزله پذیرش قطعی نیست و هیچ گونه حقی برای داوطلبان ایجاد نمی‌کند.

پذیرش نهایی منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور است.

در صورت نقص در تکمیل ثبت نام و عدم ارسال نهایی مدارک در سامانه، پرونده از مرحله بررسی خارج می‌شود.

متقاضیان کارشناسی ناپیوسته امکان ثبت نام در فراخوان پذیرش فوق را ندارند.

در صورت تمایل برای ثبت نام، ابتدا متقاضیان بایستی فرم پیش نویس گواهی دانشجوی ممتاز را از قسمت پیوست شماره (۱) دانلود نموده و پس از تکمیل و تأیید رسمی ممهور به مهر و امضای دانشگاه محل تحصیل خود نسبت به بارگذاری در مراحل ثبت نام اینترنتی اقدام کنند.

شرایط لازم برای ارائه درخواست:

دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی، با سپری نمودن حداقل سه چهارم کل واحدهای درسی مصوب شورای عالی برنامه ریزی آموزشی (عدد غیر صحیح تعداد واحدها به پایین گرد می‌شود)، از لحاظ معدل کل جزو ۲۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم‌ورودی باشند.

تبصره ۱: متقاضیان ورودی بهمن ۱۳۹۸ به شرط دانش آموختگی در ۸ نیم سال می‌توانند درخواست خود را ارائه نمایند.

متقاضی باید حداکثر تا ۳۱. ۶. ۱۴۰۳ و طی ۸ نیم سال دانش آموخته شود.

درخواست پذیرش متقاضیانی که در طول شش نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته دانش آموخته شوند و به لحاظ معدل کل در مقایسه با معدل کل ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود جز ۲۰ درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی است. داوطلبان مشمول این تبصره می‌توانند در فراخوان ثبت نام کنند.

تقاضا در رشته‌هایی که برنامه درسی آنان طبق مصوبه شورای عالی برنامه ریزی در دوره کارشناسی پیوسته، ۹ نیمسال تحصیلی باشد، قابل بررسی است.

برای خانم‌هایی که در دوره کارشناسی پیوسته خود صاحب فرزند شده‌اند و از مرخصی بارداری بدون احتساب در سنوات و با تأیید دانشگاه استفاده کرده‌اند، مدت مجاز حداکثر ۱۰ نیمسال تحصیلی است.

برای دانشجویان در حال تحصیل همزمان در دو رشته، طول مدت مجاز تحصیل، حداکثر ۱۰ نیمسال است.

برای دانشجویان موضوع تبصره‌های ۲، ۳ و ۴ که در مدت ۹ یا ۱۰ نیمسال دانش آموخته می‌شوند به ترتیب معدل ۷ یا ۸ نیمسال ایشان با گذراندن سه چهارم واحدهای درسی مصوب، با معدل ۶ نیمسال دانشجویان هم رشته‌ای که بیشترین واحدهای درسی خود را با ایشان گذرانده‌اند، مقایسه می‌شود.

برای دانشجویان مهمان، انتقالی یا تغییر رشته، مدت مجاز از ورود به رشته یا دانشگاه اول تا دانش آموختگی از رشته یا دانشگاه دوم، حداکثر ۸ نیم سال است و مقایسه متقاضیان برای رتبه بندی با دانشجویان دانشگاهی انجام می‌شود که بیشترین واحد درسی خود را با آنها گذرانده‌اند. دانشجویان ورودی ۹۸ که در طول دوره تحصیل خود تغییر رشته داشته‌اند، به شرط دانش‌آموختگی، حداکثر در ۹ نیمسال و دارا بودن سایر شرایط استعداد درخشان، می‌توانند در این فراخوان ثبت نام نمایند.

ملاحظات مهم:

درخواست برگزیدگان رتبه‌های یک تا پانزده مرحله نهایی المپیادهای علمی - دانشجویی برای ورود به همان رشته یا رشته‌های مرتبط به تشخیص کارگروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی با ارائه معرفی‌نامه از دبیرخانه المپیاد، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون، بررسی می‌شود.

تغییر رشته یا تغییر محل تحصیل افراد پذیرفته شده بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد، مجاز نیست.

توافق‌نامه حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشته‌های اولویت‌دار کشور با بنیاد ملی نخبگان برای پذیرش بدون آزمون مورد تأیید است.

پذیرش دانشجویان نمونه کشوری در هر سال تحصیلی بر اساس مصوبه شورای هدایت و با معرفی حائزین شرایط توسط سازمان سنجش به دانشگاه انجام می‌شود.

ظرفیت پذیرش:

ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان، حداکثر به اندازه ۱۰ درصد ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور کارشناسی ارشد در هر کدام از کد رشته محل‌های اعلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور است. از این ظرفیت دو سوم به دانشجویان دانشگاه پیام نور و یک سوم باقی مانده به دانشجویان حائز شرایط سایر دانشگاه‌ها تعلق می‌گیرد.

چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته‌ای در دوره کارشناسی ارشد با ۱۰ درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، صرفاً تقاضای دانشجویان ده درصد برتر بعدی دانشگاه پیام نور با اولویت رتبه در آن رشته و در صورت دارا بودن سایر شرایط، بررسی می‌شود.

اتباع غیر ایرانی مقیم ایران ورودی دوره کارشناسی پیوسته سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ و بعد از آن در صورت داشتن شرایط می‌توانند از تسهیلات این آئین نامه بهره مند شوند.

پذیرش داوطلبان در دانشگاه پیام نور بصورت رایگان نبوده و هرساله با پرداخت شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه انجام می‌پذیرد.

پذیرش در رشته‌های تحصیلی مرتبط به رشته دوره کارشناسی، بر اساس تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه امکان‌پذیر است.

تعیین اولویت‌ها (انتخاب رشته / گرایش) :

متقاضیان می‌توانند حداکثر یک رشته گرایش در ۵ رشته محل مرتبط با رشته دوره کارشناسی خود را به ترتیب اولویت انتخاب کنند. بدیهی است چنانچه متقاضی در یکی از رشته / گرایش‌های انتخابی پذیرفته شود، اولویت‌های بعدی وی بررسی نخواهد شد. ضمناً پس از بررسی پرونده‌ها و اعلام نتایج، امکان تغییر اولویت در رشته / گرایش و محل انتخابی وجود ندارد. لذا اکیداً توصیه می‌شود متقاضیان در تعیین اولویت رشته / گرایش و محل انتخابی دقت کافی داشته باشند.

با توجه به اینکه احتمال تغییر رشته‌ها و همچنین ظرفیت اعلامی مشمول پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ -۱۴۰۳ توسط سازمان سنجش وجود دارد، لذا حذف رشته / گرایش مورد تقاضای داوطلب هیچ گونه حقی برای وی ایجاد نمی‌کند.

نکات مهم:

پذیرش برای هر سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکان پذیر است.

مدارک متقاضیانی که در مهلت مقرر اقدام به ثبت نام اینترنتی نکرده باشند، بررسی نخواهد شد.

وجه پرداختی بابت ثبت نام در این فراخوان بر اساس مصوبه هیأت امنا دانشگاه مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال است و به هیچ وجه مسترد نمی‌شود بنابراین متقاضیان پیش از اقدام به ثبت نام شرایط مندرج در فراخوان را به دقت مطالعه کنند.

درخواست متقاضی صرفاً در اولویت‌هایی بررسی می‌شود که در فرم تقاضا و در زمان ثبت نام اینترنتی، انتخاب کرده است. حتی در صورت عدم تکمیل ظرفیت سایر رشته / گرایش‌های مرتبط، به هیچ عنوان امکان بررسی درخواست در سایر گرایش‌ها وجود ندارد. لذا ضروری است داوطلبان در انتخاب رشته / گرایش، محل و اولویت آنها دقت نمایند.

چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی مدارک، پذیرش اولیه و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق آئین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد» و این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد، بلافاصله از ثبت نام و ادامه تحصیل وی جلوگیری می‌شود و مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

درصورت نقص در اطلاعات ورودی، عدم تکمیل ثبت نام یا مخدوش بودن اسکن مدارک لازم، پرونده ارسالی از فرآیند بررسی خارج خواهد شد. متقاضیان برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنند.

کد خبر 6093892

دیگر خبرها

  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی