Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت الاسلام حسن خیری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) و در نشست هیات های اندیشه ورزی متشکل از استان های اصفهان، فارس و چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: خوشبختانه با همت ریاست دانشگاه و معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، توجه و تاکید ویژه بر روی بازپروری و تقویت رشته ها و مباحث مربوط به علوم انسانی شده است که فرصتی مغتنم و ایده آل است که با یک مدیریت جهادی، نهایت تلاش خود را برای رهاندن رشته های مهجور علوم انسانی و هنر از نابسامانی و کم توجهی به کار بندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خیری بیان کرد: لازم است وضعیت سنجی و نیاز شناسی صحیحی از داشته ها و نواقص موجود در دانشگاه صورت بگیرد تا در زمینه های مختلف اعم از توانمندسازی و تقویت بنیه اعتقادی استادان، به روز کردن مباحث علمی و تالیف کتب درسی با استفاده از باورمندترین و جهادی ترین اعضای هیات علمی واحدها موفق تر عمل کنیم.
وی ضمن بیان اینکه در بسیاری از حوزه ها و علوم، مثل فضای مجازی و فن آوری های نوین و ارتباط آنان با مباحث علوم انسانی و هنر شایسته است کار بیشتری صورت گیرد گفت: بسیاری از تمدن ها با علوم انسانی و هویت انسانی ساخته شده اند و سعی بر این است که از سرمایه های عظیم و توانمندی ها و ظرفیت های موجود در بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان، برای ایجاد یک تحول عظیم و یک نهضت تولید منبع و رسیدن به خروجی و حصول نتیجه دلخواه بهره ببریم.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: در تلاشیم که با تشکیل هیات های اندیشه ورز با ماموریت های مختلف و با اقتضائات محیطی متفاوت، برای ایجاد تغییرات ارزشمند، در خصوص تغییر ذهنیت های قدیمی و مندرس قبل از تشکیل این هیات ها و ارزشمند کردن رشته های علوم انسانی و هنر گام های موثری برداریم.
پیام نجفی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در ادامه گفت: در حوزه علوم انسانی و هنر، نیاز به تحول اساسی و رفع خلاهای موجود در مباحث پژوهشی، فناوری های نوین علوم انسانی، جذب شرکت های دانش بنیان با رویکرد علوم انسانی و هنر و موضوعات و سرفصل های درسی در بازه های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت احساس می شود.
وی همچنین در خصوص اقدامات صورت گرفته در این زمینه، از رایزنی های انجام شده با اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان جهت فعال ترکردن سرای نوآوری در بخش علوم انسانی و هنر و همینطور تاسیس دانشکده های موضوعی مثل دانشکده خانواده و آسیب های اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) خبر داد.

پایان پیام/

351 / 167 واحد خوراسگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد خوراسگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود