Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی فرهادی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره طرح های پژوهشی این واحد دانشگاهی گفت: در حال حاضربا اکثر صنایع بزرگ اصفهان در ارتباط هستیم؛ فولاد مبارکه اصفهان و ذوب آهن اصفهان از جمله صنایعی هستند که با آن‌ها وارد همکاری شده و طرح‌های پژوهشی مختلفی با این صنایع در حال انجام هست. همچنین یک قرارداد باز 500 میلیون تومانی داشته و با ذوب آهن اصفهان نیز تفاهم نامه همکاری داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این که تیم علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان واحد خوراسگان در شرکت فولادمبارکه اصفهان که بزرگ ترین تولید کننده فولاد در خاورمیانه است حضور دارند اضافه کرد:همچنین با صنایع کوچکتر زیرمجموعه فولاد مبارکه مثل فولاد صبا نیز قرارداد همکاری داریم.

فرهادی ادامه داد: در حال حاضر به دنبال گسترش شرکت‌های دانش بنیان واحد اصفهان هستیم تا این شرکت‌ها را رشد دهیم؛ بنابراین اگر قرار است طرحی از این صنایع گرفته شود با این شرکت‌های دانش بنیان خواهد بود.

او در ادامه در خصوص حمایت‌های صنایع فولاد مبارکه از دانشجویان و اعضای هیات علمی واحد اصفهان گفت: اعضای هیات علمی واحد اصفهان (خوراسگان) قراردادی با سازمان‌ها و صنایع در قالب یک طرح برون دانشگاهی بسته و در مقابل خدماتی که به آن سازمان ارائه می‌دهند حمایت‌های مالی دریافت می‌کنند. همچنین ممکن است آن سازمان نیاز به کالایی داشته باشد؛ در این صورت ما روی نیاز آن سازمان کار کرده و در مقابل خدماتی که ارائه می‌دهیم حمایت مالی دریافت می‌کنیم. به طور مثال گروه مکانیک روی نیاز یک صنعت و سازمان بررسی‌های لازم را انجام داده و بر اساس خدماتی که عضو هیات علمی به آن سازمان ارائه می‌دهد هزینه‌هایی دریافت می کند.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با بیان این که پایان نامه‌ها نیز به سمت مشکلات صنایع هدایت می شوند تاکید کرد: جهت دهی پایان نامه دانشجویان نیز به سمت حل مشکلات صنایع است. در نهایت دانشگاه به عنوان طرف همکار صنعت، به اطلاعات و تحقیقات صنعت دسترسی پیدا کرده و این دو گروه باهم به جمع بندی رسیده و تیم صنعت و دانشگاه در کنار هم مشکل صنعت را حل می‌کنند.

او معتقد است: دانشگاه‌ها در کنار مراکز صنعتی صرفاً نباید به انجام چند پروژه تحقیقاتی بسنده کنند. فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها نیز توجه داشت که نیاز جوامع صنعتی امروز چیست. در چنین شرایطی سازمان‌ها نیز تامین بودجه کرده و هزینه تحقیقات دانشگاه را پرداخت می‌کنند.

فرهادی از حوزه کشاوزی نیز صحبت به میان آورد و گفت: در حوزه کشاورزی نیز در تولید بذر وارد شدیم. بذر هیبرید گوجه، فلفل و خیار در حال حاضر از سطح استان فراتر رفته و ملی شده است. این طرح اولین پروژه‌ای است که با حمایت صندوق شکوفایی و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شده است. مجموعه دانش بنیانی که این کار را انجام می‌دهند، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند که یک مدل موفق از شرکت‌های دانش بنیان واقعی محسوب می‌شوند. در واقع شرکتی که در این زمینه فعالیت می‌کند از شرکت‌های دانش بنیان واحد اصفهان است.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در پایان تاکید کرد: پارسال قراداد یک میلیارد و 800 تومانی با جهاد کشاورزی در این زمینه بسته شد که در حال حاضر فاز یک و دو پیشرفته و وارد فاز سوم شدیم. معتقدم جاری‌سازی طرح‌های مختلف وابستگی کشور به واردات را از بین می‌برد و باعث تقویت جایگاه آن در دنیا می‌شود و مسیر درستی را برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

341 / 167 واحد اصفهان ارتباط با صنعت فرهادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد اصفهان ارتباط با صنعت فرهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه مویدی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در این خصوص گفت: در جریان بازدید از پاویون استان فارس، با حضور نمایندگان استانداری و هیات‌های بین‌المللی، دو تفاهم‌نامه همکاری استان فارس در کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی و همکاری در زمینه پرورش و صنعت گوشت قرمز با کشور مغولستان امضا شد.

وی افزود: یک تفاهم‌نامه همکاری نیز در زمینه بسته‌بندی و صادرات میوه و تره‌بار با کشور روسیه به امضا رسید.

این مقام مسوول به حضور بیش از دو هزار تاجر و بازرگان خارجی از حدود ۱۰۰ کشور دنیا در این رویداد بین‌المللی اشاره کرد و گفت: همچنین از دو سامانه در زمینه توسعه زنجیره تولید و ارزش گیاهان دارویی رونمایی خواهد کرد.

مویدی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در ۷ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، پتروشیمی و سایر گروه‌های تولیدی برگزار شده است، افزود: امضای تفاهم‌نامه توسعه صنعت نفت و گاز با کشور چین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در نخستین روز بود.

گفتنی است؛ نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندی‌های صادراتی با بازارهای بین‌المللی است که از روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه جاری در تهران و برای مدت ۵ روز آغاز به کار کرد.

کد خبر 6092339

دیگر خبرها

  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • جریمه میلیونی شرکت خدماتی حمل کالا در قزوین 
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است