Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر مهرداد مدرسی دانشیار گروه علوم دامی، دکتر محسن گل‌پرور دانشیار گروه روانشناسی و دکتر مریم گل‌آبادی عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)، سه عضو هیأت علمی ای دانشگاه بودند که توانستند با کسب عناوین برتر سیزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهاندر بین 18 نفر برگزیده این جشنواره معرفی شده و در مراسم اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان استانی، پژوهشگران و روسای مراکز پژوهشی و دانشگاهی استان و برخی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر مهرداد مدرسی پژوهشگر برتر گروه کشاورزی سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) با مرتبه علمی دانشیار است.
وی دکترای تخصصی خود را در رشته علوم جانوری در سال 1378 اخذ کرده و تا کنون بیش از 49 مقاله در نشریات نمایه شده بین‌المللی، 51 مقاله در نشریات علمی-پژوهشی و2 مقاله در نشریات علمی – ترویجی منتشر کرده و تعداد5 کتاب تالیفی به چاپ رسانده است.
دکتر مهرداد مدرسی پیش از این نیز جوایز و عناوینی مهمی همچون پژوهشگر نمونه استان اصفهان در سال‌های 1378 و 1390، پژوهشگر نمونه واحد اصفهان(خوراسگان) در سال‌های 1388 ، 1391 ،1392و1394، پژوهشگر نمونه بسیج اساتید استان اصفهان در سال‌های 1390 و 1392 و پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در سال1395 را به خود اختصاص داده ‌است.
دکتر محسن گل¬پرور دانشیار روان‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) نیز در این جشنواره استانی توانست عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم انسانی را به خود اختصاص دهد.
این عضو هیات علمی دانشگاه دکتری روان¬شناسی را در سال 1383 اخذ کرده و چاپ بیش از 250 مقاله فارسی و انگلیسی در نشریات معتبر داخلی و خارجی و تالیف و ترجمه 10 عنوان کتاب را در رزومه خود به ثبت رسانده است.
معرفی به عنوان یک درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2017، دانشمند برگزیده ایران در تولید علم در ISC در سال 1391، پژوهشگر برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1389، دریافت جایزه ویژه امام خمینی (ره) به¬عنوان پژوهشگر برتر در دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1393، پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی در سال1390، پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) طی هفت سال متوالی در سال¬های 1387 تا 1393 و پژوهشگر برگزیده منطقه چهار دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های 1389 و 1391 بخشی از عناوین مهمی علمی و پژوهشی است که دکتر محسن گل‌پرور پیش از این به دست آورده است.
دکتر مریم گل¬آبادی سومین عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) بود که در سیزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهان به عنوان یکی از سه فناور برتر استان معرفی شد
وی که دارای دکترای اصلاح نباتات با گرایش ژنتیک بیومتری است، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان نگین بذر دانش را نیز بر عهده دارد.
گزینش طرح تحقیقاتی تولید ارقام مختلف خیار پارتنوکارپ گلخانه‌ای به عنوان طرح برتر از جشنواره علم تا عمل توسط معاونت فناوری ریاست جمهوری در سال 90، کسب عنوان ایده برتر در دومین المپاد کشوری مخترعان، مبتکران و نوآوران، پژوهشگر برتر استان اصفهان در سال 1394، پژوهشگر برتر سال 1390 دانشگاه آزاد اسلامیاصفهان(خوراسگان)و ثبت چهار رقم هیبرید خیار گلخانه‌ای با نام¬های سبا، ثنا، سامان، سما در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ایران از جمله عناوین کسب شده مهم و فعالیت‌های علمی دکتر مریم گل¬آبادی است
وی تا کنون هشت طرح تحقیقاتی، 3 عنوان کتاب و بیش از 40 مقاله در مجلات داخلی و بین المللی منتشر کرده و در 36 کنفرانس داخلی و خارجی ارائه مقاله داشته است.
سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان با هدف شناسایی و معرفی توانمندی های پژوهش و فناوری و پژوهشگران برتر دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و سازمان‌های اجرایی، تجاری‌سازی یافته‌های پژوهش و فناوری(فن بازار)، همکاری بین پژوهشگران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی و نهادینه کردن پژوهش در سطح جامعه با شعار "پژوهش تقاضا محور و تجاری‌سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال" در محل نمایشگاه‌های دائمی بین‌المللی استان اصفهان برگزار شد.
در این نمایشگاه انجمن‌های علمی دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) نیز به ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی خود پرداختند.

204

سه عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) سیزدهمین جشنواره پژوهشی و فناوری کسب سه عنوان برتر

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۳۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: با توجه به لایحه دو فوریتی شورای اسلامی شهر اصفهان مبنی بر نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به نام «استاد فروغی» به درخواست مدیریت این دانشگاه و مصوب شدن این مورد در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم اصفهان، این اقدام امروز (چهارشنبه) انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هوشنگ نظری‌پور در آیین تجلیل و نکوداشت چهره‌های ماندگار با تبریک آغاز هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تجلیل و نکوداشت چهره‌های ماندگار اقدامی موثر برای جامعه است و با برگزاری چنین برنامه هایی ضمن قدردانی از کسانی که سال‌ها عمر خود را صرف خدمت صادقانه به مردم می‌کنند، روحیه خدمت‌گذاری و تلاش مجاهدانه را در دل جامعه می‌توان بیش از پیش زنده نگه داشت.

وی افزود: با توجه به لایحه دو فوریتی شورای اسلامی شهر اصفهان مبنی بر نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به نام «استاد فروغی» به درخواست مدیریت این دانشگاه و مصوب شدن این مورد در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم اصفهان در روز نهم اردیبهشت، این اقدام امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ همزمان با گرامیداشت روز و مقام معلم طی مراسمی با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان انجام شد.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: به پاسداشت خدمات ارزنده دکتر احمدعلی فروغی ابری در سالیان متمادی و تاسیس دانشگاه آزاد خوراسگان، بلوار ورودی شمالی دانشگاه آزاد که به بلوار امام‌رضا (ع)، (مقابل کارخانه قند اصفهان) منتهی می‌شود، به نام بنیان‌گذار دانشگاه نام‌گذاری شد.

نظری‌پور تصریح کرد: توجه به جایگاه ویژه معلمان و اساتید، باید به هر طریق از زحمات این بزرگواران قدردانی کرد، چراکه این نوع اقدامات برای پاسداشت چهره های ماندگار علمی و فرهیختگان شهر بسیار موثر و ماندگار است.

به گزارش ایمنا، احمد علی فروغی ابَری متولد سال ۱۳۲۰ در اصفهان در سال ۱۳۶۶ شمسی بر اساس پیشنهاد مسئولین و مقامات استان به تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اقدام کرد و خود او عضو هیئت مؤسس و هیئت امنای این دانشگاه بود و ۲۹ سال به عنوان با سابقه‌ترین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خدمت نمود. او به عنوان چهره ماندگار پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی معرفی شده است.

کد خبر 749607

دیگر خبرها

  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند