Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر سید محمد امیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست هم‌اندیشی اعضای هیات علمی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: مشکلی که در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با آن روبروست و ریشه در بی‌برنامه‌گی سال‌های قبل دارد، عدم توسعه متوازن دانشگاه و بروز برخی مشکلات از جمله کمبود فضای آموزشی، پژوهشی و لزوم اصلاح بسیاری از تاسیسات و زیرساخت‌های دانشگاه‌ است که بالطبع هزینه‌هایی به واحد تحمیل خواهد کرد و گریزی از آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: با شرایط حال حاضر آموزش عالی در کشور، نباید فراموش کرد که زمان آزمون و خطا به پایان رسیده و حق نداریم هیچ فرصتی را از دست بدهیم، چرا که قابل جبران نخواهد بود.

دکتر امیری با ارائه گزارشی از وضعیت کنونی دانشگاه گفت: هنر یک مدیر متعهد و کارآمد، مدیریت سازمان در وضعیت‌های بحرانی و خروج از آن است، به لطف الهی و علی‌رغم برخی از مشکلات، با تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه توانسته‌ایم بسیاری از دغدغه‌های کارکنان و اعضای هیئت علمی را مرتفع ساخته تا استادان بدون هرگونه دغدغه‌ای به وظیفه اصلی خود که همانا تعلیم و تربیت دانشجویان است همت گمارند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: با درایت دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه و تاکید ایشان بر فعالیت‌های پژوهشی، در بودجه سال ۹۶ دانشگاه، بودجه پژوهشی سهم قابل توجه ۱۹ درصدی را به خود اختصاص داده که تحقق آن نیازمند مشارکت عموم اعضای هیات‌علمی در انجام فعالیت‌های پژوهشی است.

وی شفاف‌سازی امور در دانشگاه را دیگر سیاست مهم رییس هیات موسس دانشگاه دانست و افزود: اعضای هیأت علمی و کارکنان به عنوان مجریان اصلی برنامه‌ها و اهداف دانشگاه باید از تمام امور و عملکرد دانشگاه و حتی وضعیت درآمدها و هزینه‌های دانشگاه مطلع باشند و انجام حسابرسی مستقل دانشگاه گامی مهم در شفاف‌سازی امور خواهد بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در بسط و تشریح برنامه استراتژیک ۲۰ ساله واحد اصفهان(خوراسگان) بیان داشت: این برنامه که کار تدوین آن به پایان رسیده به زودی در اختیار بخش‌ها و حوزه‌های مختلف قرار خواهد گرفت و مأموریت همه‌ی حوزه‌ها و همه‌ی اجزاء برنامه از اول تا پایان برنامه 20 ساله که مشخص گردیده و این اطمینان وجود دارد که اگر بر اساس این برنامه پیش برویم هیچگاه شاهد کسری بودجه و افت مالی یا کاهش رتبه علمی و پژوهشی واحد نخواهیم بود و اجرای بندبند این برنامه منوط به تلاش همه جانبه مجریان کارآمد و دلسوز در همه سطوح است.

وی همچنین ابراز کرد: دلسوزان دانشگاه بدانند راه چاره و برون رفت واحد از بحران‌های احتمالی عمل به این برنامه بوده تا به نقطه‌ی نجات دانشگاه برسیم و انشاءا... در آینده‌ای نه چندان دور شاهد قرار گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) جزء ۱۰0۰ دانشگاه برتر دنیا و نیز ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور باشیم.

امیری ابراز امیدواری کرد: برای تسریع و تسهیل روند اجرای این برنامه باید از نیروهای بالقوه و بازوهای مقتدری همچون شرکت‌های دانش‌بنیان، تجهیزات بسیار پیشرفته و به روز واحد، نیروی متخصص و کارآمد اعم از هیات‌علمی و کارکنان و همچنین فضای مناسب آموزشی و پژوهشی نهایت استفاده را در جهت تأمین اهداف و منافع آموزش عالی کشور بالاخص دانشگاه آزاد اسلامی و البته بطور خاص دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ببریم.

در ادامه این نشست دکتر علی پزشکی معاون عمرانی واحد و مهندس علی سلیمانی مدیر برنامه و بودجه واحد اصفهان(خوراسگان) به ترتیب گزارشی از وضعیت و فعالیت‌های حوزه عمرانی و گزارش تجزیه و تحلیل وضعیت مالی واحد در 5 سال اخیر ارائه نمودند و در پایان نیز جلسه‌ی پرسش و پاسخ همکاران با پاسخگویی دکتر سید محمد امیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان انجام پذیرفت.

200/202

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین